reede, 18. september 2009

Järvamaa klassiõpetajad kutsuvad külla

Järvamaa klassiõpetajate metoodiline konverents
„Välja väljakujunenud rutiinist”
27.oktoobril 2009.a.

Järvamaa klassiõpetajate ainekomisjon ja Paide Ühisgümnaasium korraldavad 27.oktoobril 2009.a. Paide Ühisgümnaasiumis konverentsi „VÄLJA VÄLJAKUJUNENUD RUTIINIST”.
Konverentsi eesmärgiks on pakkuda harivat ja loovusele ergutavat päeva, kus tutvustatakse klassiõpetajate innovaatilisi ettevõtmisi ning levitatakse väärt kogemusi, tagamaks õpimotivatsiooni tõstmist ja koolirõõmu hoidmist loova ja praktilise tegevuse kaudu. Peaesinejad on Tiia Salm (Jäneda Põhikooli õpetaja, KLOPi administraator ja toimetaja) ja Mikk Sarv (Eesti Koolimetsade Ühenduse juhatuse esimees).
Oodatud on Järvamaa klassiõpetajad ja koolijuhid ning klassiõpetajad ja koolijuhid vabariigi ühisgümnaasiumidest, üliõpilased ja kõik teised huvilised.
Õpetajad saavad oma uuenduslikke tegevusi tutvustada suulistes ettekannetes (10 min) ning lauaettekannetes. Ettekande pealkiri ja lühitutvustus (kuni 1 A4) palume saata 25.septembriks e-posti aadressile heli.prii@gmail.com
Konverentsile on võimalik registreeruda kuni 5.oktoobrini aadressil pille.sink@paideyg.ee.
Konverentsi osavõtumaks on 100 krooni, sisaldades hommikukohvi, lõunat ja konverentsi materjale. Registreerumisel esitatud kontaktandmete põhjal väljastab Paide Linnavalitsus organisatsioonile või üksikisikule arve, mille palume koheselt tasuda.
Täpsustatud päevakava saadame osalejatele pärast registreerimist.
Lisainfo:
Kersti Laastau, Paide Ühisgümnaasiumi direktor, tel 52 297 52

Konverentsi toetajad:
Järvamaa Omavalitsuste Liit
Järvamaa klassiõpetajate ainesektsioon
Paide Ühisgümnaasium

Kommentaare ei ole: